Kwaliteit 
ISO 9001
Al geruime tijd is Dongen Pallets ISO-9001 gecertificeerd. Met deze stap is kwaliteit van producten en diensten naar onze klanten gegarandeerd.  

VCA
Bij de productie van pallets en verpakkingen zijn kwaliteit en veiligheid niet van elkaar te scheiden. Voor werkzaamheden welke bij relaties worden uitgevoerd zet Dongen Pallets VCA-gecertificeerd personeel in. 


Stichting Markering Houten Verpakkingen


 HT behandelingen
ISPM15/HT behandeling
Naast de productie van houten verpakkingen heeft Dongen Pallets ruime faciliteiten om uw houten verpakkingen te drogen en/of te behandelen volgens ISPM15 (HT behandeling). Deze richtlijn geeft aan op welke wijze exporthout behandeld dient te worden. Een selectie aan landen in de wereld schrijft een ISPM15 behandeling voor bij export van houten verpakkingen naar andere landen (lijst van landen).

Dongen Pallets is gecertificeerd door de SMHV (Stichting Markering Houten Verpakkingen) met nummer NL014. We adviseren u graag hoe om te gaan met deze regelgeving en in ieder geval het zekere voor het onzekere te nemen waar het gaat om de inzet van pallets en industriële verpakkingen. De onkosten van het foutief inzetten van houten pallets en verpakkingen kunnen flink oplopen. Wanneer u vragen heeft dan neem contact met ons op.