Productie op locatie

Door niet te redeneren vanuit onze bestaande productiefaciliteiten maar vanuit uw processen en onze kennis en ervaring blijkt veelvuldig dat de traditionele methodieken niet efficiënt zijn en daarmee kostenverhogend! Als producent heeft Dongen Pallets al enkele malen koerswijzigingen doorgevoerd, verandering zit dan ook in ons bloed! Vasthouden aan oude processen en procedures biedt immers geen ruimte voor verbetering. Belangrijk hierbij is om zaken, met een frisse blik, vanuit een ander perspectief te bekijken. De oplossingen van ‘morgen' zijn dan ook veelal te vinden op plekken waar nog niemand heeft gezocht. Steeds vaker lichten we de complete interne en externe logistieke processen van onze relaties door. Vragen als; Wat doen we? Waarom doen we dit? Wat zouden we anders/efficiënter kunnen doen?, worden besproken. 

Productie op locatieHet op locatie produceren van pallets en uitvoeren van aanvullende diensten is inmiddels een vaste aanvulling in het dienstenpakket van Dongen Pallets Production.
In samenspraak met onze relaties, op basis van een partnership, gaan we op zoek naar strategische locaties in uw supply chain. Dit kan betekenen dat we bij bedrijven op het terrein “in house” diensten gaan verlenen. Een samenwerking met andere partners in uw logistieke keten is uiteraard ook mogelijk.
Met focus op efficiency en besparingen van logistieke kosten, mensen en middelen is een besparingsvoorstel, op basis van ‘Total Cost of Ownership' (TCO), goed mogelijk.
Graag gaan we met u de uitdaging aan om te veranderen. Gaat u deze gezamenlijke uitdaging aan? Indien geïnteresseerd maken we graag een vrijblijvende afspraak met u.

Productie op locatie