Pallets meermalig gebruik

Dongen Pallets heeft een rijke geschiedenis in de productie van pallets voor meermalig gebruik. De inzet van meermalige pallets betekent een investering in uw logistieke proces. Lees verderPallets meermalig gebruik

Productie op locatie

Als producent heeft Dongen Pallets al enkele malen koerswijzigingen doorgevoerd, verandering zit ons dan ook in het bloed! Vasthouden aan oude processen en procedures biedt immers geen ruimte voor verbetering.
Lees verder 


Productie op locatie

Gestandaardiseerde pallets

Bij transport over grote afstanden dan wel productie van food- en pharma producten geniet de inzet van gestandaardiseerde pallets de voorkeur. In sommige gevallen is retourhalen van de pallets te kostbaar. 
Lees verder 


Pallets voor eenmalig gebruik

Moderne productie

Dongen Pallets investeert voortdurend in haar productiefaciliteiten. Ook in het geval van productie op locatie van onze klanten worden de allernieuwste productietechnieken ge´nstalleerd.Moderne productie

Maatwerkoplossingen

Dongen Pallets staat bekend om haar flexibele instelling en kennis van zaken. Reeds vele opdrachtgevers zijn door ons geholpen aan net die ene pallet met afwijkende maat en vormgeving.
Lees verder 


Maatwerkoplossingen

Drogen/ISPM 15

Naast de productie van pallets en overige houten verpakkingen heeft Dongen Pallets ruime faciliteiten om uw houten verpakkingen te drogen en/of te behandelen conform ISPM15 (HT behandeling).
Lees verder 


Drogen conform ISPM15